Vijesti
 Pozivamo vas na druženje uz knjigu Jespera Juula:   “Kako biti vođa vučjeg čopora?“   18.10.2018. 16:00 – 17:00 sati u Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce (Mjesni odbor Knežija), Albaharijeva 2, Zagreb   …„Djeci ne treba toliko puno pozornosti koliko mi mislimo, ali im trebaju odrasli koji su pažljivi i koji vjeruju njihovim namjerama“...Jesper Juul   Pročitajte knjigu i zajedno s nama raspravite, diskutirajte i komentirajte: Zašto djeca trebaju vodstvo i da li ga trebaju? Kakav oblik vodstva trebaju? Koja je razlika između vodstva i odgoja Koje su zamke vodstva? Prijave za sudjelovanje su obavezne na broj telefona: 01 3837873 ili mail: barbara.sajko@ti-si-sunce.hr   Sudjelovanje na aktivnosti je besplatno jer je dio aktivnosti u sklopu projekta Obitelj + posao = ravnoteža kojeg financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
1. Primjena mekih vještinau upravljanju obiteljskom dinamikom    13.10.2018. od 10:00 –11:00 sati u Albaharijevoj 2, (Dvorana, Mjesni odbor Knežija)     2. Primjena vještina upravljanja timovima u uspješnom delegiranju obiteljskih obaveza  20.10.2018. od 10:00 –11:00 sati u Albaharijevoj 2, (Dvorana, Mjesni odbor Knežija)     Voditeljica: Tanja Prekodravac, prof. psihologije   Svoje sudjelovanje potvrdite na:mail: info@ti-si-sunce.hrtelefon: 092 171 0140 Sudjelovanje na radionicama je besplatno jer je dio projekta kojeg financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijulnu politiku.  
Velikim otvorenjem u Zagrebu u Hrvatskoj počinje četvrti Europski tjedan sporta Veliko sportsko selo s prezentacijom više od 40 sportova, nutricionistički savjeti, zdravstvene preporuke, a sve „začinjeno“ sa sportskim savjetom svjetskih, europskih i olimpijskih prvaka obilježit će otvorenje ovogodišnjeg, četvrtog po redu, Europskog tjedna sporta. U organizaciji Središnjeg državnog ureda za šport već tradicionalno na zagrebačkom Jarunu uz moto #BeActive u subotu u 12 sati bit će otvoren Europski tjedan sporta s glavnim ciljem – potaknuti građane na tjelesnu aktivnost.   http://sdus.hr/ Centar Sunce poziva sve korisnike, suradnike i partnere da dođete ove subote 22. rujna 2018. godine od 11:00 do 17:00 sati da zajednički obilježimo Europski tjedan sporta u susradnji sa Središnjim državnim uredom za sport. Lokacija otvaranja Europskog tjedna sporta je središnja livada na Jarunu, dakle između ulaza Hrvatski Sokol i Hrgovići. Planirali smo tokom čitavog trajana program organizirati treninge i druženja (TeamBuilding) kako za naše seniore, tako i za našu djecu, mlade i njihove roditelje. Bit će nam drago ako se odazovete na naše događanje gdje planiramo održati treninge za različite skupine naših korisnika:   -  od 11:00 do 12:30      - seniori 50+ (projekt Seniori) -  od  12:30  do  14:00   - djeca osnovnoškolske dobi ( i stariji)  i roditelji  (projekt Obitelj+posao=Ravnoteža; aktivnost Moj dan u tjednu) -  od 14:00 do 15:30      - djeca predškolske dobi (od 2-7 godina) i roditelji  (projekt Obitelj+posao=Ravnoteža; aktivnost Fit obitelj) -  od 15:30  do 17:00     - djeca s teškoćama u razvoju i njihovi roditelji i braća  (program Moje pravo na igru i sport) Svi ste pozvani da nam se pridružite u obilježavanju Europskog tjedna sporta čitav dan, bilo da dođete samo u vrijeme kada imamo trening i druženje za Vas ili pak kada god Vam odgovara u navedenom vremenu od 11-17 sati. Pozivamo također sve volontere da nam se pridruže i pomognu u organizaciji. HvalaVeselimo se skorom druženju!Tim Centra Sunce