Vijesti
  Nastojeći postići ravnotežu poslovnog privatnog života svakodnevno baratate s više različitih obaveza. Nakon što završite one na poslu, čekaju Vas i različite kućanske obaveze koje morate napraviti. Uz sve to čujete i onaj najdraži glasić Vašeg djeteta koji Vas pita „Mama, hoćemo li se igrati?“. A toliko ste umorni da biste se samo malo odmorili… kada bi se barem moglo oboje - i odmoriti se i igrati se s djetetom! I može se, a kako naučite na radionici „Kako se uz igru odmoriti?“   koju organizira Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce 12.04.2018. godine u 16:00 sati u Albaharijevoj 2, Mjesni odbor Knežija Roditelji će na radionici naučiti: različite igre koje će njima donijeti odmor, a djeci zabavu stvoriti obiteljski ugođaj koji Vas kao roditelja opušta, a djecu zabavlja naučiti kako pričati priče koje razvijaju dječju kreativnosti i kako priča može postati alternativa crtićima.   Radionicu će voditi Maria Tomić Preiner, dipl. psihologica i dipl. socijalna radnica. Prijave za sudjelovanje na istoj možete poslati na: info@ti-si-sunce.hr ili se prijaviti putem telefona 092 171 0140. Radionica je besplatne i financirana je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Veselimo se Vašem dolasku!
          Tražite osobu koja će  čuvati  Vaše dijete kada Vi to niste u mogućnosti zbog poslovnih ili drugih obaveza? Potraga za „Tetom čuvalicom“ ponekad može biti izrazito stresna. Jer većina nas želi da naše dijete čuva netko poput osobe u filmu Mary Poppins U toj potrazi za savršenom osobom možemo si postaviti pitanja: Gdje i kako pronaći osobu koja će biti adekvatna za moje dijete? Kako ću znati da je ona emocionalno stabilna i da ima sve one osobine koje su važne za kvalitetnu brigu za dijete? Hoću li osobi koja se javila na oglas za posao znati postaviti prava pitanja?   Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce Vam u tome može pomoći kroz servis „Kako lakše do tete čuvalice“ U sklopu ovog servisa zaposlenim roditeljima pružamo pomoć u pronalaženju  dadilje (ž/m)  provođenjem regrutacijskog postupka i psihološke procjene koji uključuje kreiranje oglasa, intervjua te davanje mišljenja o kandidatima. Pomoć pruža stručni tim naše udruge kojeg čine psiholozi i socijalni radnici s dugogodišnjim iskustvom u pronalasku prave osobe za različita radna mjesta. Servis je za roditelje besplatan i provodi se u sklopu projekta „Posao + obitelj = ravnoteža“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.   Ukoliko i Vi želite koristiti ovaj servis javite nam se na e-mail info@ti-si-sunce.hr ili na telefon 092 171 0140.
o doživotnom uzdržavanju o dosmrtnom uzdržavanju o darovanju  koje će se održati 8.03.2018. godine u 16:00 sati u Albaharijevoj 2, Mjesni odbor Knežija   Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na broj telefona 092 1710 140 Predavanje će održati Daniel Brkan, diplomirani pravnik. Predavanje je besplatno i financirano je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.