Vijesti
https://www.udemy.com/plan-way-success/Nerijetko se mnogi od nas pitaju - kuda krenuti sa svojim profesionalnim životom? Ovo je pitanje često praćeno i sa spoznajom da mnoge mlade osobe nemaju dobar uvid u to s čime bi se željele baviti u budućnosti ili imaju jasno zacrtane ciljeve, ali ne znaju kako ih ostvariti. Pronašli ste se u gore navedenom opisu i želite nešto promijeniti. Ako je tako, dođite na radionicu: "Pomozi mi da pronađem svoj profesionalni put" u organizaciji Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce   Radionica će se održati 10.10.2017. od 15:30 do 18:00 sati u Albaharijevoj 2, Zagreb, (Mjesni Odbor Knežija) Prijave molimo pošaljite na e-adresu info@ti-si-sunce.hr ili javite na broj telefona 098 727 409. Radionica je besplatna. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. politiku.
Život u starijoj životnoj dobi sa sobom nosi različite izazove i pitanja na koja nam je ponekad teško pronaći odgovor. Jedno od tih pitanja je i ono tko će nam pomagati, ako se više ne budemo mogli brinuti sami za sebe. Mnogi tada počnu razmišljati o tome da sklope ugovor o dosmrtnom ili doživotnom uzdržavanju s osobom koja bi se za njih brinula.   Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce Organizira predavanje „Dosmrtno ili doživotno uzdržavanje što trebamo znati“ koje će se održati 26.09.2017. godine od 16:30 do 18:00 sati u Albaharijevoj 2, Mjesni Odbor Knežija   Na predavanju ćete saznati: Što je to dosmrtno uzdržavanje i kako se sklapa? Što je to doživotno uzdržavanje? Koja su moja prava i obveze u tom procesu? Koja su prava i obveze osobe koja pruža dosmrtno / doživotno uzdržavanje?   Predavanje će održati Daniel Brkan, diplomirani pravnik Molimo da potvrdite svoje sudjelovanje na broj 01 383 78 73 ili na e-mail adresu: info@ti-si-sunce.hr do 25. rujna 2017. godine do 12 sati. Predavanje je besplatno i financirano je od strane Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politike. Veselimo se Vašem dolasku!
Biti udomitelj izazovan je, ali i plemenit zadatak, posebice ako ste postali udomitelj djeteta koje ima određene poteškoće u ponašanju. Vikanje, vrijeđanje, upadanje u loše društvo… može postati vaša svakodnevica i ponekad vam se čini kao da ste zapeli u začaranom krugu i trebate pomoć. http://f.tqn.com/y/discipline/1/S/w/0/-/-/aog74406.jpg   Ako je tako, dođite na radionicu:   "Kako na konstruktivan način pomoći djeci s poremećajima u ponašanju"   u organizaciji Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce Na radionici ćete naučiti:Kako uspostaviti dobar odnos s djetetom?Kada zatražiti pomoć u odgoju djeteta?Koje su najčešće poteškoće djece s poremećajima u ponašanju i kako na njih reagirati?   Radionica će se održati u Centru za socijalnu skrb Zagreb, Eugena Kumičića 5, od 17:00 do 18:00 sati. Prijave molimo pošaljite na e-adresu: info@ti-si-sunce.hr ili javite na broj telefona  01 3837 873. Radionica je besplatna. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.