Vijesti
Otvoren Centar za zdravlje mladih u Zagrebu Centar za zdravlje mladih otvoren je 13. travnja 2017.g. na adresi Heinzelova 62a i  osigurava izvaninstitucionalnu uslugu savjetovanja školske djece i mladih sa svrhom unapređenja reproduktivnog i mentalnog zdravlja te promicanja zdravih stilova života. Centar je organizacijska jedinica Doma Zdravlja Zagreb-Istok, a programe Centra provoditi će zdravstvene ustanove Grada Zagreba na čelu s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo ”dr. Andrija Štampar”. Poseban naglasak u djelovanju Centra bit će na prevenciji štetne uporabe alkohola, zlouporabe droga i drugih sredstava ovisnosti u populaciji mladih te na provođenju javnozdravstvenih kampanja. više o temi i na: http://www.zagreb.info/aktualno/zg/u-centru-za-zdravlje-mladih-bez-uputnice-saznajte-sve-o-zdravstvenom-problemu-koji-vas-muci/124306 http://web1.zagreb.hr/default.aspx?id=106401 http://spolnozdravlje.hr/clanak.php?id=12388
Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce   nastavlja ciklus edukativnih programa i pokreće program za osobni razvoj   „LIFE CLASSROOM“   program će se održavati subotom, u 2-satnim iskustvenim radionicama. Prva radionica će se održati 6.05.2017. u 10-12 sati, u Albaharijevoj 2, Zagreb.     Program vodi Tanja Prekodravac, prof. psihologije, s edukacijom iz gestalt psihoterapije.   Program se realizira kroz financijsku podršku donacija polaznika ovog programa. Broj polaznika u grupi je ograničen, obavezne prijave na info@ti-si-sunce.hr   Radujemo se druženju, učenju, uvidima i rastu!
Veliko hvala dobrim donatorima: Karting Arena Zagreb, CineStar, Aquatika Karlovac, Zološki vrt Grada Zagreba, Zagrebačko kazalište lutaka i Gradsko kazalište Žar ptica što su velikodušno omogućili besplatne ulaznice za udomljenu djecu i njihove udomitelje za vrijeme proljetnih praznika. Besplatne aktivnosti smo proveli u sklopu projekta:" Sigurnost obiteljskog doma za svako dijete – Aktivnosti i servisi za promicanje udomiteljstva i pružanje podrške udomiteljskim obiteljima“ kroz aktivnost "Zlatna kartica" kojom nam je cilj olakšati udomiteljskim obiteljima skrb o udomljenoj djeci.