Vijesti
Nerijetko se mnogi od nas pitaju - kuda krenuti sa svojim profesionalnim životom? Ovo je pitanje često praćeno i sa spoznajom da mnoge mlade osobe nemaju dobar uvid u to s čime bi se željele baviti u budućnosti ili imaju jasno zacrtane ciljeve, ali ne znaju kako ih ostvariti. Pronašli ste se u gore navedenom opisu i želite nešto promijeniti. Ako je tako, dođite na radionicu: "Pomozi mi da pronađem svoj profesionalni put" u organizaciji Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce   Radionica će se održati 6.07.2017. od 16:00 do 19:00 sati u Albaharijevoj 2, Zagreb, (Mjesni Odbor Knežija) Prijave molimo pošaljite na e-adresu info@ti-si-sunce.hr ili javite na broj telefona 098 727 409. Radionica je besplatna. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. politiku.
Biti udomitelj izazovan je, ali i plemenit zadatak, posebice ako ste postali udomitelj djeteta koje ima određene poteškoće u ponašanju. Vikanje, vrijeđanje, upadanje u loše društvo… može postati vaša svakodnevica i ponekad vam se čini kao da ste zapeli u začaranom krugu i trebate pomoć. http://f.tqn.com/y/discipline/1/S/w/0/-/-/aog74406.jpg   Ako je tako, dođite na radionicu:   "Kako na konstruktivan način pomoći djeci s poremećajima u ponašanju" u organizaciji Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce Na radionici čete naučiti: Kako uspostaviti dobar odnos s djetetom?Kada zatražiti pomoć u odgoju djeteta?Koje su najčešće poteškoće djece s poremećajima u ponašanju i kako na njih reagirati?   Radionica je odgođena za rujan 2017. godine     Prijave molimo pošaljite na e-adresu: info@ti-si-sunce.hr ili javite na broj telefona  01 3837 873. Radionica je besplatna. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. 
Poziv na „Sportsko druženje djece i roditelja/udomitelja“ 12. lipnja 2017. godine     Sportsko druženje djece i roditelja/udomitelja održati će se 12. lipnja 2017. godine (ponedjeljak) na Jarunu kod Senzomotoričkog parka (ispod brda) od 18:00 do 20:00 sati. U slučaju kiše druženje će se održati u srijedu 14. lipnja 2017. u isto vrijeme od 18:00 do 20:00 sati, na istome mjestu. Na druženje su pozvana djeca s teškoćama u razvoju i njihove obitelji te udomljena djeca i njihovi udomitelji i braća koji su uključeni ili se žele uključiti u dva velika programa koje provodi Centar Sunce pod nazivom: Moje pravo na igru i sport i Sigurnost obiteljskog doma za svako dijete.   Sportsko druženje je osmišljeno kao Team Building za obitelji. Obitelji će dobiti priliku kroz sportske aktivnosti ojačati povezanost djece i roditelja/udomitelja kao i povezati se i s drugim obiteljima te ojačati sportski duh uz Fair play (poštivanje pravila). Nakon sportskog dijela planiramo zajedno s Vama organizirati druženje uz grickalice i kolače pa vas pozivamo da svaka obitelj donese jedan sok, grickalice i malo kolača, kako bismo obogatili naš stol i druženje.    - PROGRAM SPORTSKOG DRUŽENJA ZA DJECU I RODITELJE/UDOMITELJE –   Program sportskog druženja na Jarunu – 6 ekipa   17:45 – 18:00                  prijave roditelja, djece i volontera 18:00 – 18:20                   vježbe zagrijavanja 18:20 – 18:40                  po dva radna mjesta: mini kuglana, šut na gol i gađanje čunja kolutom 18:40 – 19:00                  povezano trčanje s roditeljem ili volonterom 19:00 – 19:40                   snalaženje u prostoru (skupljanje puzzla i sastavljanje slike) 19:40 – 20:00 i dulje       druženje uz grickalice     Molimo da potvrdite svoje sudjelovanje tako da upišete broj članova obitelji koji će doći na druženje u Exell tablicu: https://docs.google.com/spreadsheets/d/10nBPovw1x_Dcrytm-_FwHwodkKp8ZU3SzFAO5DyESP4/edit#gid=0  ili na broj mobitela 092/1710-140.   Vidimo se na Sportskom druženju!     Tim Centra za edukaciju i savjetovanje SunceFOTOGRAFIJE S DRUŽENJA: