Proslava 10 godina "Sunca" i Dani otvorenih vrata udruga

PROSLAVA 10 GODINA DJELOVANJA CENTRA ZA EDUKACIJU I SAVJETOVANJE "SUNCE"
I DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA  

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2014. od 02.-07.06.2014 godine, organizirat ćemo niz radionica, edukacija i druženja za građane i građanke i sve koji nam se žele pridružiti. Ovu manifestaciju potaknuo je Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Cilj nam je predstaviti programe i projekte koje Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ nudi korisnicima kako bi što više građana bilo upoznato s aktivnostima koje provodimo i uključilo se u njih. Osim toga, želja nam je zajedno sa našim članovima, suradnicima, partnerima, korisnicima i prijateljima proslaviti 10 godina Centra za edukaciju i savjetovanje "Sunce"


Od 02.06. do 7.06.2014, nudimo Vam niz BESPLATNIH edukativno-kreativnih predavanja/radionica i treninga na različite teme:

Edukacije i radionice o savjetovanju i coachingu - neke od tema radionica su: 
Kako napisati životopis i molbu?; Kako se prezentirati poslodavcu?; Kako se pripremiti za intervju?; Kako se pripremiti za selekcijsko testiranje?; Otpuštanje stresa (metoda progresivna mišićna relaksacije);  Kako biramo partnere i što nam se događa kada prekinemo vezu?; Stres naš svagdašnji - kako se postaviti prema stresu i dr.


Edukacije i radionice o dijalogu i komunikaciji - neke od  tema radionica su:  Kako asertivno komunicirati?; Komunikacija roditelji-djeca - postavljanje granica; Upravljanje informacijama

Edukacije/radionice o fizičkom zdravlju i treninzi (rekreacija i sport) - neke od mogućih radionica bit će: Fitness za mame i bebe; Sportska igraonica za roditelje i djecu (od 2-4 godine); Sportska igraonica za roditelje i djecu (od 4-6 godina); Wellness na radnome mjestu“; Aero-fitness trening; Kick boxing; Korektivna gimnastika za stariju dob

Proslava 10 godina Centra za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ - u subotu 07.06.2014.godine.  Niz različitih natjecanja iz svih područja (psihološka natjecanja-IQ, test emocionalne inteligencije ili slično i sportska natjecanja).
Zahvaljujemo slastičarnici Zagreb na donaciji-torti kojom ćemo uveličati naš 10 rođendan.Na kraju natjecanja najboljima će biti uručene nagrade u obliku besplatnih mjesečnih članarina za pojedine aktivnosti i usluge u sklopu udruge i slično. Nakon toga održala bi se proslava deset godina Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce, uz tortu i slavlje, te govor i zahvale osoba odgovornih za zastupanje udruge, predstavnika Gradske četvrti Trešnjevka jug i sjever (partnera udruge), te ostalih članova.


Raspored:

Prijave na: info@ti-si-sunce.hr
IZVJEŠTAJ SA DANA OTVORENIH VRATA I PROSLAVE 10 GODINA DJELOVANJA
 

10 godina djelovanja Sunca obilježeno je u veselom tonu u krugu dugogodišnjih partnera, suradnika i korisnika gdje smo prikazali sukus djelovanja udruge, aktivnosti i suradnika u proteklih 10 godina. U drugom dijelu proslave organizirane su za posjetitelje igrice, kvizovi i aktivnosti dinamičnog i zabavnog karaktera, te su podijeljene nagrade svim našim gostima.