Poticajna obitelj

Projekt „Obitelj + posao = Ravnoteža“ provodimo 2017./18. godine, kao nadogradnju i nastavak na projekt Poticajna obitelj.

Dugoročni cilj projekta je osigurati stalni punkt za zaposlene roditelje na području Trešnjevke radi druženja i korištenja usluga koje će im pomoći u kvalitetnijoj uspostavi ravnoteže između poslovnog i privatnog života te većoj kvaliteti života.

Provedbom različitih radionica i organiziranjem servisa ("Moj dan u tjednu", "Kako lakše do tete čuvalice", "Fit obitelj") pružamo podršku  razvijamo kompetencije koje će im dugoročno pomoći u uspješnijem suočavanju s izazovima koje roditeljstvo nosi. Također radimo na očuvanju mentalnog zdravlja, kako roditelja kao pojedinaca, tako i obitelji u cjelini.

Na ovakav način dugoročno utječemo na poboljšanje interakcije među svim članovima obitelji. Kreiranjem "Trešnjevačke mreže zaposlenih roditelja" želja nam je stvoriti mjesto na kojem će si zaposleni roditelji međusobno pomagati i pružati si podršku. Projekt financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.


Obitelj + posao = ravnoteža

 

Obitelj + posao = ravnoteža

 

Obitelj + posao = ravnoteža

Pročitajte o programskim aktivnositma