Bazen Utrine
Pozivamo nezaposlene, studente i zaposlene koji su spremni volontirati 2 puta tjedno po jedan do dva sata s djecom koja imaju poteškoće u razvoju. Utorkom od 16-18h, bazen i četvrtkom od 15-16h u dvorani ili kasniji termini u prirodi - fleksibilno vrijeme. Tražimo volontere slijedećih struka kineziologe kineziterapeute sportske trenere fizioterapeute defektologe psihologe učitelje i profesore i druge  humanističke struke i ostale zainteresirane Svaki volonter će raditi individualno sa jednim djetetom radeći postavljene zadatake u skladu s djetetovim mogućnostima ili se igrati se sa braćom, koji nisu polaznici ovog programa. Održat ćemo edukaciju za volontere za individualni i grupni rad. Tražimo 10 i više volontera. A od volontera zahtijevamo odgovornost, strpljenje, ljubav prema djeci.
Centar za edukaciju i savjetovanje "Sunce" traži osobu za izradu promotivnih materijala i plakata Centra. Tražimo osobu koja bi odrađivala ove poslove volonterski i po potrebi. Vaši radovi bi bili stavljeni na našu stranicu, fan page udruge na facebook-u, a promotivne materijale planiramo tiskati. Ako se dobro služite Photoshopom i sličnim alatima za grafičku obradu možete se javiti na info@ti-si-sunce.hr. Uz prijavu možete poslati i neke Vaše radove.
U današnje vrijeme sve je veća konkurencija na tržištu rada. Poslodavci imaju sve veća očekivanja i vrlo često se u oglasima za posao traži da kandidat ima određeno iskustvo. Vjerojatno se pitaš kako je moguće steći tako potrebno radno iskustvo kada još nisi radio? Želiš proširiti svoja iskustva i doprinijeti svojoj zajednici a nisi siguran kako da to učiniš? Odgovor je jednostavan - volontiraj. Volontiranjem činiš dobro za sebe, jer stječeš nova iskustva, učiš o sebi i struci, a ujedno činiš dobro za zajednicu. Pružamo ti priliku volontiranja u Centru za edukaciju i savjetovanje “Sunce”. Volontiranje će ti pomoći u stjecanju iskustva, a istodobno ćeš imati priliku raditi na sebi i pomoći zajednici, a osobito djeci. U Suncu je moguće volonterski potpomagati programe i ured Udruge : program ”Savjetovalište u zajednici - Savjetovalište Trešnjevka” i to kroz aktivnosti savjetovanja, terapije, pružanja pomoći u učenju, provođenja edukativno kreativnih radionica za djecu, davanja instrukcija administrativni poslovi vezani uz programe i ured Centra pomoć pri organizaciji i sudjelovanju u različitim skupovima, sajmovima, događanjima. Ukoliko želiš saznati više o pojedinim oblicima volontiranja i detaljima aktivnosti koje provodimo, javi nam se i rado ćemo ti odgovoriti na pitanja. U radu će ti pomagati stručnjaci koji će te usmjeravati, pružati podršku i pomoći u stjecanju novih znanja. Svi zainteresirani, javite se na mail matija.markovic@ti-si-sunce.hr ili info@ti-si-sunce.hr.